Propolis Bal Sütü Arı Ham 190 Beeo G

Beeo Up Propolis Ar St Ham Bal Ocuk 190 Gr Vitaminler

Propolis, arı sütü ve ham balın besleyiciliğini bir araya getiren bee'o propolis arı propolis bal sütü arı ham 190 beeo g sütü ham bal (yetişkin) karışımı içeriğinde bulunan; 10-hda, royalaktin bileşenleri, niasin (b3), piridoksin (b6), tiamin (b1), riboflavin (b2), pantotenik asit (b5), folik asit, biotin (h) vitaminleri, potasyum (k), kalsiyum (ca), magnezyum (mg. Propolis, arısütü ve ham balın besleyiciliğini bir araya getiren bee'o propolis arı sütü ham bal (yetişkin) karışımı içeriğinde bulunan; 10-hda, royalaktin bileşenleri, niasin (b3), piridoksin (b6), tiamin (b1), riboflavin (b2), pantotenik asit (b5), folik asit, biotin (h) vitaminleri, potasyum (k), kalsiyum (ca), magnezyum (mg. Beeopropolisarısütühambal190 gr. kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. benzer Ürünler. ganik keçi sütü reçeli 350 gr. 24,99 tl 19,99 tl. hatice teyze süt reçeli 240 gr. 34,56 tl. sepette %10 İndirim 31,10 tl. gurmepark doğbes süt reçeli katkısız 400 gr. Propolis, arısütü ve ham balın sinerjik etkilerini bir araya getiren bu ürün, gün içerisinde enerjinizin düştüğü saatlerde, öğün aralarında ve spor öncesi zaman dilimlerinde hep yanınızda. Ürün İçeriği: ham bal (%95,5), arı sütü (%3), propolis (%1,5) Ürün gramajı: 190 gr.

Beeopropolisarsthambal190 Gr Trendyol

Yetikinler In Propolis Ar St Ve Ham Bal Karm

Ürün İçeriği: ham bal (%97,5), arı sütü (%1,5), propolis (%1) Ürün gramajı: 190 gr kullanım Şekli: günde en az 1 tatlı kaşığı doğrudan veya ekmek, süt, yoğurt gibi gıdalarla beraber tüketilmesi tavsiye edilir. Ürün 190 gr. ’lık cam kavanozlarda satılmaktadır. 🔸gelelim ürünün içeriğine; Üründe %95,5 oranında ham bal, %3 oranında arı sütü ve %1,5 oranında propolis bulunuyor. Üründe ham balın yanısıra; antioksidan özelliği itibariyle önemli bileşenler olan arı sütü ve propolisi bulunuyor. Beeopropolis + arı sütü + ham bal 190 gr tlosolive 79,90 tl Ücretsiz kargo. beeo propolİs damla 20 ml beksanalmaĞazacilik 74,90 tl Ücretsiz kargo. bee'o Çocuklar İçin propolis arı sütü ham bal karışımı 190 g (7) 51,90 tl. kısmetsarkuteri %100. bee'o beeo propolis arı sütü ham bal 190 gr. (Çocuk). propolis bal sütü arı ham 190 beeo g Beeo 190 g propolis arı sütü ham bal karışımı. beeo propolis arı sütü ham bal karışımı, ham bal, propolis ve arı sütü karışımı ile hem çocuklar hem de yetişkinler için güçlü bir besin kaynağıdır. güne başlarken bir tatlı kaşığı kadar tüketebileceğiniz güçlü içeriği ile enerji veren, tamamen doğal kaynaklı bir besindir.

Beeo190 Gr Propolis Ar St Ham Bal Karm Fiyatlar

Beeo Ocuklar In Propolis Ar St Ham Bal Karm 190

Beeo. bee'opropolis arı sütü ham bal 190 g (yetişkin) 62,90 tl kategori. propolis. stok kodu. bc_8681469035035. fiyat 53,31 tl + kdv * 6,26 tl den başlayan taksitlerle! sepete ekle. hizli satin al. karşılaştır. Ürün bilgisi. yorumlar (0) taksit seçenekleri. Beeopropolisarısütühambal karışımı 190 gr en iyi fiyatla hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!.

Beeo Propolis Ar St Ham Bal Karm Gda Dedektifi

Beeopropolisarsthambal Ocuk 190 Gr Vitaminler

Beeopropolisarısütühambal karışımı Çocuklar İçin 190 gr "pro (Ön) + polis (koruyan)” kelimelerinden oluşan propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın ön temizleyicisidir. arılar petek gözlerini propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, yavrusunu, besinini koyar. Beeo shot 3`lü mix paket; propolis + arı sütü + ham bal (Çocuk) » tümünü görüntüle; cİlt bakimi. ham bal, propolis karışımı hem doğal, hem de aradığınız lezzette! İçeriğindeki doğal lif, vitaminler, mineraller, proteinler, fenolik, flavonoid maddeler ve polifenollerle beslenmenize katkı sağlamak ve doğal. Beeo up propolis arı sütü ham bal 190 gr yetişkin beeo up propolis arı sütü ham bal 190 gr yetişkin turuncuecza’dan temin edebilirsiniz. propolis, arıların kovanlarında kullandığı dezenfektasyon maddesidir. anadolu’da yetiştirilen arılar ile hazırlanan bu ürün ttgv, tÜbİtak, ttgv tarafından desteklenmiş ve 2016 yılında en iyi inovasyon ödülünü almaya. Bee'o 190 gr propolis arı sütü ham bal karışımı fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle cimri. com'da! en ucuz bee'o bal modellerini karşılaştır ve yorumları inceleyerek beeo 190 g propolis arı sütü ham bal karışımı Çocuk keşfet.

Beeo propolis arı sütü ham bal karışımı, ham bal, propolis ve arı sütü karışımı ile hem çocuklar hem de yetişkinler için güçlü bir besin kaynağıdır. güne başlarken bir tatlı kaşığı kadar tüketebileceğiniz güçlü içeriği ile enerji veren, tamamen doğal kaynaklı bir besindir. Ürün içeriği: ham bal (%87), keçiboynuzu (%12), propolis (%1) tüketim Önerisi: doğrudan veya ekmek üzerine sürerek, yoğurt, süt vb. sevdiğiniz gıdalara karıştırarak tüketebilirsiniz.

Beeopropolis Ar St Ham Bal 190 G Yetikin

Bee'o up propolis arı sütü ham bal (Çocuk) 190 gr faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile vitaminler. com’dan hemen satın alabilirsiniz. Bee'opropolisarısütühambal190 gr propolis bal sütü arı ham 190 beeo g faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile vitaminler. com’dan hemen satın alabilirsiniz.

Beeopropolisarısütühambal 190g bal, reçel, marmelat, tüm Ürünler, takviye gıdalar \"pro (Ön) + polis (koruyan)” kelimelerinden oluşan propolis, arıların yaşam alanı beeo. Bee'opropolisarısütühambal (Çocuk) 190 gr faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; propolis bal sütü arı ham 190 beeo g ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile vitaminler. com’dan hemen satın alabilirsiniz. Bee'opropolisarısütühambal karışımı 190 g en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11. com'da. kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Beeopropolisarısütühambal 190g bal, reçel, marmelat.

Anadolu'dan sevdikleriniz İçin lezzetli ve organik doğal arı Ürünleri. beeo'nun Ödüllü Ürünleri, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. anadolu Çiçeklerinden. helal sertifikalı. doğal anadolu propolisi. doğal taze arı sütü. 100 tl Üzeri kargo bedava. Bee'o propolis arı sütü ham bal 190 gr faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile vitaminler. com’dan hemen satın alabilirsiniz. Bee'o Çocuklar İçin propolis arı sütü ham bal karışımı 190 g en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11. com'da. kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Beeo propolis arı sütü ham bal karışımı Çocuklar İçin 190 gr "pro (Ön) + polis (koruyan)” kelimelerinden oluşan propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın ön temizleyicisidir. arılar petek gözlerini propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, yavrusunu, besinini koyar. Bee'o up propolis arı sütü ham bal 190 gr faydaları, propolis bal sütü arı ham 190 beeo g kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile vitaminler. com’dan hemen satın alabilirsiniz. Bee'o190 gr propolis arı sütü ham bal karışımı fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle cimri. com'da! en ucuz bee'o bal modellerini karşılaştır ve yorumları inceleyerek beeo 190 g propolis arı sütü ham bal karışımı Çocuk keşfet. More beeo 190 g propolis arı sütü ham bal images.

Bee'o 190 gr propolis arı sütü ham bal karışımı fiyatları.

Comments

Popular posts from this blog

Varikokel Program Hamil

Otak Promil Kelinci

Krvi V Promile Rekord